Buddy

Poista Buddy-tilisi

Buddyn tarjoaa Cognify Technology, Brent Peeters, Kleitstraat 19, 9930 Lievegem, Belgia.

Syötä sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle 6-numeroisen koodin. Poista sillä tilisi: 30 päivää myöhemmin kaikki, mitä Buddy säilyttää sinusta, poistetaan pysyvästi. Muutatko mieltäsi näiden 30 päivän aikana? Kirjaudu vain uudelleen sovellukseen säilyttääksesi tilisi.

Mitään ei poisteta ilman sähköpostisi koodia.

Poista sovelluksessa

Avaa Buddy, siirry tiliasetuksiin ja valitse Poista tili. Se on nopein tapa.

Haluatko ensin kopion tiedoistasi? Voit pyytää sitä sovelluksen tiliasetuksista tai osoitteessa buddy-assistant.com/export-data.

Poista ilman sovellusta

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@buddy-assistent.com aiheella Poista tili. Mainitse sähköpostiosoite, jolla rekisteröidyit. Lähetämme vahvistussähköpostin tuohon osoitteeseen. Kun vahvistat, poistaminen alkaa.

Mitä poistetaan

Tilisi ja profiilisi, asetuksesi ja mieltymyksesi, kaikki keskustelusi ja viestisi sekä kaikki aktiiviset istuntosi.

Milloin

Tilisi muuttuu heti käyttökelvottomaksi ja sinut kirjataan ulos kaikkialta. Sen jälkeen sinulla on 30 päivää aikaa perua poistaminen, jos muutat mieltäsi tai jos joku muu teki pyynnön. 30 päivän jälkeen tietosi poistetaan pysyvästi. Ne katoavat salatuista varmuuskopioistamme viimeistään 35 päivää sen jälkeen.

Mitä meidän on säilytettävä

Jos olet käyttänyt maksullista ominaisuutta, meidän on lain mukaan säilytettävä laskutustiedot 7 vuotta. Väärinkäyttötutkinnan tai oikeudenkäynnin aikana säilytämme vain ehdottoman välttämättömän. Säilytämme myös aiemmat tukipyyntösi 3 vuotta voidaksemme osoittaa, että käsittelimme ne oikein.

Jos sinulla on tilaus

Tilin poistaminen ei peru aktiivista tilausta. Peru se App Storessa tai Google Playssa, missä tilasit sen.

Kysymykset

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@buddy-assistent.com. Lisätietoja löydät tietosuojakäytännöstämme osoitteessa buddy-assistant.com/privacy.